Vélemények

Szívegészségügyi projekt, A műhely munkahelyi szívegészségügyi projekt-PLUS

Tartalom

  reggel magas a vérnyomásom

  Dokumentumok Szívegészségügyi Európai Charta A szívegészségügyi európai chartát Nata Menabde, az Egészségügyi Világszervezet Európáért felelős regionális igazgatóhelyettese. A Charta fontos páneurópai politikai dokumentum a szív- és érrendszeri betegségek CVD megelőzéséről.

  Ez az Európai Kardiológiai Társaság és szív egészségügyi adatlap Európai Szívhálózat válasza, az Európai Bizottság és az Egészségügyi Világszervezet támogatásával arra a tényre, hogy a szív- és érrendszeri betegségek halálának oka Európa népességének majdnem felében, és az EU-ba kerül.

  neurózis hipertónia kezelése

  Évi milliárd euró. A chartát aláíró kormányok, nem kormányzati szervezetek és egészségügyi szervezetek elkötelezték magukat a CVD terheinek jelentős csökkentése mellett Európában a dohányzók számának csökkentésével, az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás népszerűsítésével, az elhízás csökkentésével és a szív- és érrendszeri ellátás legjobb gyakorlatainak bevezetésével.

  cheyenne bors szív egészsége

  Vállalták továbbá, hogy nyilvános tájékoztató kampányt folytatnak, és a szív- és érrendszeri egészséget javító közpolitika megvalósításán szívegészségügyi projekt, pl.

  A Charta számos eszközt biztosít a nemzeti kormányoknak, nem kormányzati szervezeteknek és egészségügyi szervezeteknek, beleértve a HeartScore®-ot szívegészségügyi projekt, hogy segítsen nekik felhívni a figyelmet a szívbetegségek kockázataira és felhívni a lakosság figyelmét.

  Minden információ elérhető a weboldalon www.

  mit ihat magas vérnyomás esetén

  A charta fordításai 18 nyelven, valamint sajtóközlemények és tévéhirdetések példái is rendelkezésre állnak, amelyek különböző országokhoz igazíthatók. A Charta arra törekszik, hogy felhívja az érdekelt felek figyelmét a szív- és érrendszeri egészség és betegségek nemspecifikus vonatkozásaira, valamint célokat tűzzen ki a fiatalok oktatása és támogatása érdekében, hogy egész életük során elsajátítsák az egészséges szívritmusokat és tevékenységeket.

  A Charta a szakpolitikák és a megelőző intézkedések hatékonyságának kutatására szólít fel, ideértve az egészségügyi ellátás költségeit, az epidemiológiai és viselkedési kutatásokat a szívre ható tényezők azonosítása érdekében.