Már csak pár lépés: vérnyomásmérés okostelefonnal

Vérnyomásmérés okostelefonnal, Ingyenes okostelefon applikáció segíti a hipertóniásokat | exkluzivajandekok.hu

Tartalom

  vérnyomásmérés okostelefonnal magas koleszterin érték

  Ingyenes okostelefon applikáció segíti a hipertóniásokat Egészségmagazin Közülük kb. Ezért a Magyar Hypertonia Társaság felhívja a lakosság figyelmét a rendszeres otthoni vérnyomásmérés és a célértékek elérésének fontosságára - írták vérnyomásmérés okostelefonnal.

  vérnyomásmérés okostelefonnal magas vérnyomásból kezdőknek

  Ennek segítésére Társaságunk egy új, KardioNapló elnevezésű okostelefon applikációt fejlesztett ki a Sandoz gyógyszergyár támogatásával, vérnyomásmérés okostelefonnal android és iOS alapú telefonokra egyaránt letölthető térítésmentesen. Az applikáció lehetőséget nyújt a mért vérnyomásadatok eltárolására, átlagértékek számítására és a kezelőorvos számára egy leletben történő kimentésére és azonnal visszajelez vérnyomásmérés okostelefonnal betegnek, ha nem ideálisak az értékek.

  Emellett a koleszterin szintek rögzítése is elvégezhető, valamint az applikáció fontos betegtájékoztató anyagokat, gyógyszerbevételre figyelmeztető modult, valamint az erek állapotát jól jellemző érrendszeri életkor kalkulátort is tartalmaz.

  vérnyomásmérés okostelefonnal Eleutherococcus magas vérnyomásból

  A későbbiekben a jelenleg regisztrálás alatt lévő hipertónia ellátóhelyek címei és rendelési idejei is feltöltésre kerülnek, így a felhasználó a lakóhelyéhez legközelebb eső ellátóhelyre vonatkozó adatokhoz is hozzájuthat - írták a közleményben az újdonságról, melyről itt számoltunk be.